VASTAGFALÚ ACÉLCSÖVEK A LEGKEDVEZŐBB ÁRON!!!! 

Acélcső

„Acélcső? Kazáncső? Hőálló cső? Saválló cső?
Megoldjuk! Forduljon hozzánk bizalommal!”

Acélcső kereskedelem

Társaságunk 1996-óta foglalkozik acéltermékek, acélcsövek közvetítői nagykereskedelmével. Fő profilunk a vastagfalú acélcső és különleges minőségű acéltermékek, acélcsövek forgalmazása, beszerzése, raktározása. Heti rendszerességgel fogadunk Ausztriából és Németországból kamiont, így a legkülönfélébb igényeket is hatékonyan, gyorsan tudjuk kielégíteni.

Raktárunk kínálatából:

  • EN10210 szabvány szerinti varratnélküli acélcső;

  • EN10219 szerinti varratos acélcső.


Termékpalettánk döntő többsége az EN10210-2 szerinti S355J2H minőségű acélcső. Tartunk még DIN1626/1629 szerinti St37.0 acélcsöveket, illetve az MSZ99 szerinti A37B minőségeknek is megfelelő acélcső termékeket is.

A raktári választék túlnyomó része az átlagosnál vastagabb falú acélcső, mely jelentős igénybevételek elviselésére tervezett építmények, berendezések alapanyagául szolgálhat (kazáncső, hőálló cső,
saválló cső). Raktári és beszállítási palettánk a teljes acélcső méret tartományt lefedi a 17,2 mm-es külső átmérőtől a 660 mm-es külső átmérőig. Acélcső falvastagság tekintetében is hasonlóan széles 2-től 100 mm-ig terjedő választékot nyújthatunk partnereink részére.

Varratnélküli acélcső
Kiemelt figyelmet szentelünk a magasabb minőségi követelményeket is kielégítő, nagyszilárdságú, finomszemcsés szerkezeti acélból gyártott varratnélküli acélcsö értékesítésének.

Varratos acélcső termékek beszerzése terén is jó lehetőséget tudunk partnereinknek nyújtani, különösen a 323,9 mm-es acélcső átmérő feletti méretek esetében, az átlagos St37.0/S235JRH minőségekben, vagy ezeket meghaladó követelmények esetén is. Magasabb minőségű acélcső méret választékunk a 17,2 mm-es átmérőtől indul, de a lehetőségek egészen 2100-as acélcső átmérőig tartanak.
Acélcső

Prymetall Kft    |   2111 Szada, Székely Bertalan u. 112
 Az oldalt szolgáltatja: wlap.hu